Cart

Retourbeleid

Retourbeleid

Bij Buythistoday heeft u standaard een zichttermijn van 7 kalenderdagen waarbinnen u het product kunt retourneren. Is uw order nog niet uitgeleverd en wilt u het annuleren, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar klantenservice@trendz-europe.nl o.v.v. "annuleren" gevolgd door het ordernummer.

U kunt alleen producten terugsturen die ongebruikt en onbeschadigd zijn en zich compleet in de originele verpakking bevinden. Het is helaas niet mogelijk om verbruiksartikelen te annuleren, producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden of producten waarvan de verzegeling is verbroken, bijvoorbeeld cd's of dvd's.

Is het product direct bij levering defect of is er een verkeerd product geleverd, dan dient u direct contact op te nemen met klantenservice@trendz-europe.nl . Als het mogelijk is zullen wij zorg dragen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar u versturen. In alle andere gevallen krijgt u het gehele aankoopbedrag teruggestort.

Neem voor het terugsturen altijd contact op met onze klantenservice per e-mail via klantenservice@trendz-europe.nl . Zij zullen u vertellen wat u moet doen en geven u een retournummer dat vermeld dient te worden op de pakbon. Retourzendingen die niet aangemeld zijn kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Vergeet niet de originele pakbon bij te sluiten.

Retourzending geschiedt op eigen risico en voor eigen rekening. Retourzendingen dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Als het product direct bij levering defect is of als er een onjuist product geleverd is, komen de kosten die u hiervoor maakt uiteraard voor onze rekening. Wij hanteren hiervoor de volgende standaard bedragen:
Nederland: € 6,95
België: € 7,95

Als u het aankoopbedrag terug wilt ontvangen, vergeet dan niet om uw naam en bankrekeningnummer te vermelden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u het aankoopbedrag binnen 30 dagen retour ontvangt.